Adatvédelem

 

A Magyar Nagylexikon Kiadó Zrt. számára kiemelten fontos az Ön személyes adatainak védelme. A Kiadó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, és kizárólag a megrendelések teljesítéséhez és az Önnel való kapcsolattartáshoz használja fel; azokat harmadik félnek semmilyen formában nem adja tovább. A weboldalunk használata közben szükséges személyes jellegű – azonosításra alkalmas – adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).

 

Hírlevélre való feliratkozás vagy regisztráció esetén szeretnénk Önt folyamatosan tájékoztatni a Kiadó újdonságairól, ehhez személyes adatait is felhasználjuk. Amennyiben nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, a szolgáltatást a „leiratkozás” funkció kiválasztásával bármikor lemondhatja.

 

Önnek jogában áll az Önről tárolt személyes adatokat megismerni, ezt az Ön írásos kérelme után, 30 napon belül biztosítjuk. A tévesen tárolt adatokat (pl. lakcím, e-mail cím változás) kérésére kijavítjuk.

 

A Kiadó felelősséget vállal az adatvédelmi szempontok gondos és maradéktalan betartásáért. Amennyiben további kérdései, észrevételei vannak, kérjük, jelezze a partner@nagylexikon.hu e-mail címen.