Nagylexikon.hu – A Magyar Nagylexikon előfizetőinek

 

Tisztelt Előfizetőnk!

Kedves Lexikontulajdonos!

 

A Magyar Nagylexikon sorozat teljessé válása alkalmából azzal szeretnénk megköszönni eddigi bizalmát, hogy biztosítjuk a lehetőséget: a Nagylexikon.hu-t, ezt a hatalmas és sokrétű adatbázist ingyen használhatja. Szolgáltatásunkat – amely jelenleg béta-, azaz próbaverzióként működik – egyelőre csak korlátozott felhasználói körben tesszük elérhetővé: csak a nyomtatott Magyar Nagylexikon, a Kronológia és a Művek Lexikona előfizetői számára.
 
Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy töltse ki regisztrációs űrlapunkat. A Szolgáltatás igénybevételének feltétele a Használatbavételi feltételekben rögzített rendelkezések elfogadása, illetve betartása. Az adatlap kitöltéséhez szüksége lesz vevőazonosítójára, amelyet megtalál küldeményeink címzésében a címzett neve alatt, illetve kibocsátott számláinkon. A sikeres regisztráció után a főoldalra visszatérve az űrlap kitöltésekor megadott e-mail címmel és az Ön által választott jelszóval máris beléphet adatbázisunkba.
 
Ha a vevőazonosítója nincs meg, vagy további információra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére.

 

A portált és az adatbázist a kiadó karbantartja, illetve folyamatosan fejleszti; oldalainkon gyakran történhet javítás. Ennek következtében előfordulhatnak átmeneti technikai problémák, amelyekért szíves elnézését kérjük. Amennyiben segítségre volna szüksége, kérjük, hívjon minket a (06-1) 269-0146-os telefonszámon. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Örömmel fogadjuk észrevételeit, javaslatait, hogy azok segítségével kiküszöbölhessük az esetleges hibákat, javíthassuk a szolgáltatás minőségét.

 

Kellemes és hasznos böngészést kívánunk – és várjuk visszajelzéseit!

 

Tovább a Regisztrációs űrlap kitöltéséhez

Magyar Nagylexikon Kiadó Zrt.