Nagylexikon.hu – Használatbavételi feltételek

 

1. A Szolgáltatás leírása

A Nagylexikon.hu szolgáltatás (a továbbiakban Szolgáltatás) a nyomtatott formában megjelent Magyar Nagylexikon 1–19. kötetének továbbfejlesztett, elektronikus formában közzétett, interneten elérhető próba-, ún. bétaverziója, amelyet a Magyar Nagylexikon Zrt. mint szolgáltató (a továbbiakban Szolgáltató) díjfizetési kötelezettség nélkül, ingyenesen biztosít a nyomtatott Magyar Nagylexikon sorozat, a Kronológia és a Művek Lexikona előfizetői, valamint az akcióban résztvevő Libri-törzsvásárlók (a továbbiakban Felhasználó) számára.

 

A Szolgáltatás igénybevételének feltétele jelen dokumentumban rögzített rendelkezések elfogadása, illetve betartása.

 

A Szolgáltatás igénybevételének technikai alapfeltétele:

  • internetes kapcsolat;
  • internetes böngésző szoftver (Internet Explorer 6, Mozilla Firefox 1.5, Opera 9.0, Netscape 8.0 stb. vagy azok újabb verziói),
  • e-mail cím.

A Szolgáltatás használatával kapcsolatos tudnivalók a Súgó oldalon olvashatók el.

2. A Szolgáltatás igénybevételének kezdeményezése

A Szolgáltatás igénybevétele (amennyiben annak jogosultsági és technikai feltételei adottak)  a Regisztráció a Magyar Nagylexikon előfizetői számára című űrlap kitöltésével kezdeményezhető.

3. A Szolgáltatás aktiválása

A regisztrációs űrlap kitöltésekor megadott e-mail címet, illetve a Felhasználó által választott jelszót a Szolgáltató honlapjának Főoldalán található bejelentkezési rovatokba beírva a Szolgáltatás igénybe vehető.

 

A Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatok harmadik személynek nem adhatók át.

4. Egyéb rendelkezések

A Nagylexikon.hu teljes anyaga a Szolgáltató tulajdona. Mint szellemi alkotás szerzői jogvédelem alatt áll. A Nagylexikon.hu tartalma vagy annak része a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem tehető közzé.

 

A szerzői joggal összefüggő rendelkezések megszegése a Szolgáltató részéről a Szolgáltatás azonnali megszüntetését vonja maga után.

 

Kérjük, hogy jelen dokumentum tartalmát kísérje figyelemmel, hogy az esetleges változásokról tudomást szerezhessen.

 

Tovább a Regisztrációs űrlap kitöltéséhez