Nagylexikon.hu – Szponzori ajánlat

Magyar Nagylexikon – minőség és presztízs

A Magyar Nagylexikon egyedülálló kiadvány, családi és közkönyvtárak megbecsült darabja, amelyet több tízezer olvasó – tanárok, diákok, kutatók, mérnökök, orvosok, jogászok stb. – forgat nap mint nap. Olyan értékeket vonultat fel, amelyek ellenállnak az idő múlásának. Megalkotásában a magyar tudományos élet kiválóságai, országosan és nemzetközileg elismert szakemberek vettek részt, és a kiadó maga mögött tudhatta a Magyar Tudományos Akadémia szellemi támogatását.

 

A Magyar Nagylexikon – mint országos jelentőségű kulturális vállalkozás – gyakran kerül a figyelem középpontjába a médiában is.

 

Az internet használatának dinamikus növekedése újabb kihívást  jelent számunkra. 160 000 címszót és 19 000 illusztrációt tartalmazó, hatalmas adatbázisunk jó esélyt ad, hogy megfeleljünk e kihívásnak. Az internet egyben lehetőséget teremt szócikkeink folyamatos megújítására, bővítésére, és nem utolsósorban olvasóink számának megsokszorozására.

 

Kulturális misszió

A nyomtatott kiadástól eltérően a Nagylexikon.hu-n a tartalomhoz történő hozzáférést szeretnénk ingyenesen biztosítani a felhasználók számára.

 

A Magyar Nagylexikonhoz hasonlóan a Nagylexikon.hu-t is meg kívánjuk őrizni a kultúra minőségi, magas presztizsű szeletének. Ezzel a szereppel nem fér össze az internetes tartalomszolgáltatás anyagi alapját biztosító, mindent elborító reklám.

 

E misszió finanszírozását biztosítandó, vállalati partnereink számára kölcsönös előnyökön alapuló szponzorációs programokat dolgoztunk ki.

 

Kölcsönös előnyök

A Magyar Nagylexikonban több száz nemzetközi jelentőségű nagyvállalat szerepel. Számos cég bemutatásáról – jóllehet megfeleltek a szerkesztési kritériumoknak – a rendelkezésre álló terjedelem korlátozott volta miatt kellett lemondanunk. Az internet ezen a téren is gyökeres változást hoz.

 

Támogatóink számára tehát adott a lehetőség, hogy vállalatuk bekerüljön a Nagylexikon.hu-ba, illetve a jelenleginél bővebben mutassák be értékeiket. A cégükről szóló szöveg mellé illusztráció és logo közzétételét is ajánlhatják. Kívánságukra szerkesztőségünk gondoskodik a szócikk lexikonszerű megfogalmazásáról. Szívesen vesszük, ha mintegy „örökbe fogadják” a szócikket, azaz a tartalmát érintő változásokról, esetleges kiegészítendőkről a továbbiakban is tájékoztatnak bennünket.

 

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy adott témakör(ök)höz tartozó vagy szabadon kiválasztott szócikkeket szponzoráljanak, ezek mellett szerepelhet logójuk, amely egy linkkel cégük honlapjára vezet.

 

Kérjük, hogy támogatói vonalunkon lépjenek kapcsolatba velünk, munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást az együttműködési lehetőségekről. Fontolják meg javaslatunkat, és tartsanak velünk!

 

 

Tisztelettel:

 

Szokolay Zsolt

elnök-vezérigazgató